product
catalog
E-Commerce Get in touch

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017

Nieuwe producten

Proportionele precisiedrukregelaar SYNTRONIC-serie

Proportionele precisiedrukregelaar SYNTRONIC-serie

Het assortiment proportionele precisiedrukregelaars van Metal Work omvat nu een nieuw apparaat: SYNTRONIC. De SYNTRONIC-serie wordt gekenmerkt door een behuizing van technopolymeer, waarop verwisselbare 1/8", 1/4" of 3/8" aansluitmoeren worden gemonteerd. Hierdoor kan een hoog debiet bij de regeling worden bereikt (tot 2.800 Nl/ min met 3/8" aansluiting).

Het elektronische gedeelte - volledig nieuw - zit eveneens in een behuizing van technopolymeer, net als het gemakkelijk afleesbare display met drie cijfers.

Syntronic kan op afstand worden bediend via een kabelverbinding en een M12x1-connector die werkt in Volt of mA.

Het centrale deel, gemaakt van aluminium, bevat twee rolmembranen die dankzij de vermindering van wrijving een hoog debiet en een uitstekend dynamisch gedrag mogelijk maken.
Ook bij Syntronic wordt het secundaire circuit ontlast wanneer bij het primaire circuit de druk op nul wordt gezet, hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de regelaar tussen een ventiel en een cilinder te plaatsen omdat de lucht in beide richtingen kan stromen: richting de cilinder met geregelde druk en terug ongehinderd afblazen.

pdf icon  Bekijk de Atex-conformiteitsverklaring

pdf icon  Bekijk Atex-gebruikersinstructies

See product catalog See assembly instructions Buy online