product
catalog
E-Commerce Get in touch

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017

Nieuwe producten

Metal Work elektrische slede serie ELEKTRO CS

Elektrische slede serie ELEKTRO CS

De familie van elektrische actuatoren omvat naast het assortiment cilinders en aandrijvingen nu ook de slede Series ELEKTRO CS. Het is een compacte elektrische slede, uitgerust met een kogelomloop geleiding die bestand is tegen hoge radiale belastingen op de zuigerstang.

Verkrijgbaar in de maximale slag van 55 mm, biedt de ELEKTRO CS-serie slede dezelfde technische keuzes als die gemaakt zijn in de ELEKTRO SSC-serie in termen van extreme compactheid en puur ontwerp, mede dankzij de slijtvaste aluminium behuizing.

Aangedreven door een spindel van gehard staal, is de roestvrijstalen zuigerstang via een stijve aluminium structuur gekoppeld aan een kogelomloop geleiding die integraal is met de behuizing. Het koppelingssysteem voorkomt dat de zuigerstang gaat draaien.

Een magneet is op de stang gemonteerd om een einde-slag signaal te garanderen, terwijl er in de behuizing twee sleuven zijn aangebracht voor sensoren van het vierkante type.

Voor het eenvoudig opnieuw smeren van de spindel is er een speciaal gat in de cilinderbehuizing aangebracht, normaal gesproken afgesloten met een nauwsluitende plug.

Een breed scala aan standaardaccessoires voor pneumatische cilinders, evenals speciale accessoires, kan worden gebruikt om de slede te bevestigen.

De ELEKTRO CS-serie Slide is verkrijgbaar in een standaard profielversie of een V-Lock-interfaceversie.

De elektromotor kan in lijn met de slede of door middel van een overbrengingssysteem worden aangesloten; in het laatste geval zijn er drie verschillende configuraties beschikbaar. De motor kan worden geselecteerd uit een groot geoptimaliseerd assortiment, met zowel stappen- als borstelloze-motoren. Drives die het meest geschikt zijn voor motorbesturing zijn ook beschikbaar. Bij gebruik van motoren van een ander merk of model dan in de catalogus worden aangeboden, kunnen op aanvraag speciale flenzen en koppelingen worden gemaakt en geleverd.

video icon Video

pdf icon   Zie Inrichtingsverklaring

See product catalog Buy online