product
catalog
E-Commerce Get in touch

Metalwork

50 anni, 1967 - 2017

Nieuwe producten

Flowmeter serie Flux 1 en 2 Metal Work

Uitbreiding van de serie: Flowmeter serie Flux 1 en 2

Het assortiment Metal Work FLUX-serie flowmeters wordt uitgebreid met de introductie van de nieuwe afmetingen 1 en 2 met debieten tot respectievelijk 2.000 Nl/min en 4.000 Nl/min.

De behuizing is gemaakt van geanodiseerd aluminium waarop de elektronica voor meting en regeling is gemonteerd.

In elke FLUX is een onderdeel gemonteerd dat de doorstroming stabiliseert en daardoor een uitstekende meetnauwkeurigheid garandeert, zonder noemenswaardige drukverliezen.

FLUX 1 en 2 kunnen in elke stand worden gemonteerd en afzonderlijk worden geïnstalleerd of ingevoegd in een luchtbehandeling van de Syntesi-serie.

Ze zijn verkrijgbaar in versies met of zonder display, beide met M12-connector voor voeding - met een spanning variërend tussen 12 VDC (-10%) en 24 VDC (+ 30%) - en signaalcontrole.

De uitvoeringen met display beschikken tevens over een druk- en temperatuuropnemer.

Debiet-, druk- en temperatuurwaarden, evenals grafieken van momentane en cumulatieve waarden worden weergegeven. Het elektrische vermogen dat wordt gebruikt om de gemeten stroom te produceren, wordt ook berekend en weergegeven.

Vanuit communicatieoogpunt hebben de FLUX 1 en 2 een PNP digitale uitgang - configureerbaar voor debiet, druk of totaal verbruik - en een analoge uitgang die kan worden ingesteld voor spanning (0-10 VDC) of voor stroom (4 -20mA).

Er zijn eveneens versies met IO-Link-interface en vergelijkbare kenmerken beschikbaar.

Ook deze nieuwe bouwgroottes zijn geschikt voor gebruik met perslucht of inerte gassen en hebben een IP65 beschermingsgraad.

video icon Video

pdf icon Flowmeter serie Flux 1-2 IO-Link gebruikershandleiding

pdf icon Flowmeter Serie Flux 1-2 analoog gebruikershandleiding

See product catalog Buy online